Profielfoto dagen

In de tijd waarin we nu leven is social media niet meer weg te denken en zijn we steeds meer online. Op Facebook en Instagram delen we onze dagelijkse bezigheden, op Linkedin breiden we ons netwerk uit en zoekt de zzp’er partners waar mee samengewerkt kan worden. Social media gebruiken we ook voor het zoeken van een nieuwe baan en het online daten is ook niet meer weg te denken. Je kunt maar één keer een eerste indruk afgeven en juist daarom is het nu zo belangrijk dat je een goede en actuele profielfoto gebruikt.

En ik hoor je denken; “Maar ik sta nooit mooi op de foto.. Ik heb angst voor de camera.. Ik ben zo onzeker over mezelf, ,ik ga echt niet op de foto!”. Dat gevoel begrijp ik heel goed, een ieder heeft onzekerheden, maar ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier mooi is, jij ook! En dat kan ik je door middel van een fotospiegel laten zien. Op een ontspannen en gezellige manier, buiten in de natuur op een mooie locatie maken we een serie mooie foto’s. Is dat dan niet gewoon heel erg waardevol? Los van het social media gebeuren, maar gewoon voor jezelf?

Om deze redenen en omdat het gewoon leuk is heb ik speciale profielfotodagen gepland. In een half uur tijd maken we een serie foto’s en zoeken we daarna samen de beste 6 uit. Vervolgens krijg je deze 6 foto’s bewerkt, in portretformaat en vierkant uitgesneden en zowel in kleur als in zwart/wit via de mail toegestuurd. Je kunt de foto’s vervolgens overal voor gebruiken.

Het tarief voor deze profielfoto dag is € 35,- per persoon.  Je krijgt hiervoor een serie foto’s, een boost voor je zelfvertrouwen, koffie/thee met wat lekkers, buitenlucht en een hoop plezier.

We gaan deze fotoshoot doen in Odoorn, op de prachtige locatie van Harold van Heumen, die midden in de natuur met zijn bedrijf Mindresetcoaching op een unieke manier coaching geeft met behulp van paarden. Diverse mooie plekken vind je hier om op een ontspannen manier op de foto te komen.

De eerstvolgende data voor een fotoshoot volgen eerdaags weer.

Je kunt je wel alvast aanmelden via email info@ingeborgschijvens.nl of telefonisch 06-10011979.

Trek mooie kleren aan en neem eventueel wandelschoenen mee als je nog een stuk wilt wandelen. Neem een goed humeur en wellicht een paar collega’s of vriendinnen mee en samen zorgen we ervoor dat je er een supergoed gevoel aan over houdt.

Graag tot ziens op één van deze dagen!

website-profielfotodagen