Het mere-exposure effect in uitvoering

Hopelijk heb je mijn laatste blog over het mere-exposure effect gelezen en kun je er iets in herkennen. Of eigenlijk hoop ik dat niet, want dat zou betekenen dat je niet helemaal volledig 100% blaakt van zelfvertrouwen, wat wel de bedoeling zou moeten zijn.

Om mijn eigen overtuiging kracht bij te zetten ben ik op zoek naar mensen die wel een boost voor hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Ben jij die onzekere persoon die zich wel graag zou willen laten zien, maar niet durft? Ben je bijvoorbeeld onlangs afgevallen en wil je dit jezelf en de wereld wel weer eens laten zien, maar ben je toch een beetje bang? Of sluit je wellicht net een relatie af en wil je na alle pieken en dalen jezelf weer laten zien dat het goed met je gaat? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van situaties waarin je eigen zelfbeeld misschien een stuk lager is dan zou moeten. Herken je je ergens iets in? Durf je het aan? Dan zoek ik jou!!

Het kost:

In euro’s niks
In tijd ongeveer 2 uur
Waarschijnlijk een hoop lef, maar dat heb je!

Het levert op:

Een paar leuke uren waar je veel energie van krijgt
Een hoop leuke foto’s die je zelfbeeld echt goed gaan doen!
Een goed verhaal en flinke boost voor je zelfvertrouwen!

Voorwaarden:

Je moet een bepaalde mate van onzekerheid hebben waar we aan kunnen gaan werken
Je moet er voor open staan om samen met mij een mooi verhaal neer te zetten en dit te durven tonen
Je moet er zin in hebben!

Lijkt het je leuk? Neem dan snel contact met mij op, met de eerste 3 die zich aanmelden ga ik individueel een leuke sessie doen en laat ik stralen!