Wie ben ik

Mijn naam is Ingeborg Schijvens en van fotograferen word ik blij. Als ik foto’s maak, dan is de rest van de wereld om mij heen even onzichtbaar. Wanneer ik later de foto’s achter de computer uitzoek en klein beetje bewerk kan ik smelten in de ogen van de modellen en word ik blij van de mooie objecten die ik op de foto heb mogen zetten. Passie noemt men dat.. En wat ben ik blij met deze passie! Eén van de mooie complimenten die ik heb mogen ontvangen is dat een moeder verliefd werd op haar eigen zoon. Mijn uitdaging is om een ieder zo ontspannen mogelijk op de foto te krijgen. Gewoon lekker jezelf zijn, dan komen de mooiste plaatjes en kan ik de binnenkant aan de buitenkant laten zien.

Naast het fotograferen van zakelijke objecten in opdracht van bedrijven ligt mijn grootste passie dan ook bij het fotograferen van mensen. Klein en groot zijn bij mij meer dan welkom en bij elke fotoshoot maken we er een leuk feestje van.

 test4