Foto’s voor website

Goede foto’s zijn belangrijk voor je website!

Als beginnende ondernemer kun je erg druk bezig zijn met het regelen van allerlei zaken. Je moet je idee uitwerken, zorgen dat er een ondernemersplan komt en je in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dan op zoek naar een websitebouwer waar je een klik mee hebt want deze website is een heel belangrijk onderdeel van je onderneming. Je uitstraling en teksten moet kloppen, iets wat ik altijd wel lastig vind. Maar je hebt het in ieder geval druk. En dan zijn er nog de foto’s. Goede foto’s ogen mooi en trekken je lezer het verhaal in. Goede foto’s met juiste bestandsbenaming zorgt er voor dat je hoger in Google komt te staan en sneller wordt gevonden. En dat is wat je wilt, toch?

Ga je het zelf doen of huur je een fotograaf in?

Uiteraard kun je zelf foto’s maken, met de nieuwste telefoons kun je tegenwoordig echt geweldige foto’s maken, maar krijg je dan het zelfde resultaat? En heb je de tijd en mogelijkheid wel om dit zelf te doen? Daarnaast is het goed om jezelf ook te presenteren op je website. Alle redenen dus om toch een fotograaf in te schakelen. En dit hoeft echt niet duur te zijn.

Onlangs mocht ik bijvoorbeeld foto’s maken voor Dafjeshuren.nl . Een stel meiden met een heel erg leuk idee en met Dafjes als passie. Met elkaar zijn we op pad geweest om leuke foto’s te maken. Sinds kort is de website online en de foto’s helpen mee om het verhaal neer te zetten. Zie we elkaar binnenkort om eens te brainstormen over jouw nieuwe onderneming of nieuwe website?

Bekijk hier een album met een aantal voorbeelden van bedrijfsfotografie.