En nog een Wall of fame

Onlangs ben ik op uitnodiging van William Potgieter van Autobedrijf Potgieter mee geweest naar een netwerkbijeenkomst van BNI Nederland. Lekker dom als ik kan zijn, dacht ik in eerste instantie dat dit s’avonds was, maar het bleek Breakfast te zijn. Op een woensdagochtend rond 06:45 uur mocht ik mij melden voor het ontbijt en het netwerken. Met redelijk wat zenuwen door mijn lijf heb ik in het kort mijn idee over een Wall of fame mogen laten zien. Het leuke hieraan is dat er twee bedrijven zijn die ik enthousiast heb kunnen maken voor een fotowand. De eerste die ik inmiddels heb gemaakt is van de De Kaasbank te Borger.  De kaasbank is een gezellige winkel waar ik zelf nog niet eerder was geweest, ja ik schaam mij, met een erg leuk en uitgebreid assortiment. Naast kaas kun je er veel meer krijgen, zoals noten, chocolade en diverse cadeau artikelen.  Een viertal leuke mensen mocht ik hier op de foto zetten en de stijl hebben we aangepast naar hun bedrijfsinrichting. De fotowand hangt inmiddels in de winkel in Borger en ook in de winkel in Weerdinge. De medewerkers hebben zelf ook allemaal een foto gekregen om in te lijsten, een extra waardering voor de mensen die de winkels altijd mooi, gezellig en klantvriendelijk maken. Wil je meer voorbeelden zien kijk dan op mijn pagina Wall of fame voor bedrijven.