Oktoberactie dierenfotografie

Afgelopen jaar nu een aantal keren dieren op de foto mogen zetten, wat ik toch wel erg leuk vind. Je moet een beetje geduld hebben, maar als er dan toch een paar goede foto’s bijzitten en de baasjes zijn blij en tevreden dan geeft dat weer een goed gevoel! Ik heb een aantal opmerkingen gehad dat ik er iets meer mee zou moeten doen, dierenfotografie…

Ok dan, bij deze gaan we dat dan in de maand oktober maar eens doen! Dierenfotografie!

In de maand oktober voor € 25,- een fotoshoot met je huisdier.

Hoe gaan we dat doen?

Hond, kat, konijn, paard, wat voor huisdier je maar hebt zet ik voor je op de foto. Of huisdier alleen, of samen met baasje, wat jij wilt. Wil je dit buiten dan spreken we of bij Poolshoogte in Odoorn, of bij het Hemelriekje in Gasselte af. Als je met je paard of pony thuis op de foto wilt dan kan dat ook, als het verder dan 20 km van Borger af is spreken we wat af over de extra reiskosten. Wil je dit binnen met een zwarte achtergrond, dan mag je bij mij thuis komen. Behalve dan met je paard of pony, die past niet in huis…
We zijn ongeveer 1 uur/1,5 uur bezig en je krijgt uiteindelijk iets van 15 tot 20 foto’s digitaal toegestuurd waar je alles mee kunt doen wat je zelf wilt.

Wat moet je hier voor doen?

Stuur mij een privebericht op facebook of via info@ingeborgschijvens.nl, of stuur mij een app,
06-10011979. Geef aan om wat voor huisdier het gaat en of je binnen of buiten wilt. Daarnaast graag minimaal 2 verschillende datamogelijkheden in oktober doorgeven en dan gaan we plannen.

Leuk, ik heb er zin in!