Wall of fame ACSL

 

In het nieuwe jaar ga ik weer bedrijven blij maken met een Wall of fame. Medewerkers op de website voorstellen middels een foto en naam is een eerste indruk afgeven. Klanten willen graag zien wie er achter het bedrijf zit en wie er allemaal werken. Hoe leuk is het dan dat je naast de foto’s op de website en social media ook een Wall of fame van de medewerkers hebt hangen? Via de website zijn de mensen met een foto voor te stellen en zodra een klant het bedrijf binnenloopt ziet hij de foto’s met namen. Dit straalt vertrouwen uit en geeft een goede eerste indruk en dat is wat je als bedrijf toch wilt?

 

Ook de mensen van AutoCenters Staalduinen en Louwes heb ik allemaal op de foto mogen zetten en bij 2 vestigingen hangt er binnenkort een Wall of Fame.

 

Wil je als bedrijf ook graag een goede eerste indruk van de medewerkers weergeven? Neem dan eens contact met mij op en ik laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn.