Een cadeautje voor jezelf!

Vorig jaar februari ben ik begonnen met bloggen over “het mere exposure effect” en afgelopen jaar heb ik een aantal mensen mogen fotograferen die daar veel aan hebben gehad. Het zelfvertrouwen groeit als je een goede foto van jezelf hebt, daar ben ik van overtuigd. Je kracht zit van binnen, maar als je het zelf aan de buitenkant niet ziet dan kan het soms best wel beetje lastig zijn. Een goede en mooie foto van jezelf kan je daar echt bij helpen. En ik wil je graag helpen.

Net als vorig jaar heb ik dan ook nu weer een oproep. Ben jij iemand die zich wel graag eens zou willen laten zien, maar niet goed durft? Vind je dat je nooit mooi op de foto staat en voel je je wat onzeker? Of ben je bijvoorbeeld onlangs afgevallen en wil je dit jezelf en de wereld wel weer eens laten zien, maar ben je toch een beetje bang? Of sluit je wellicht net een relatie af en wil je na alle pieken en dalen jezelf weer laten zien dat het goed met je gaat? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van situaties waarin je eigen zelfbeeld misschien een stuk lager is geweest dan zou moeten. Herken je jezelf ergens in? Durf je het aan? Dan zoek ik jou!!

Het kost:

In euro’s niks
In tijd ongeveer 2 uur
Waarschijnlijk een hoop lef, maar dat heb je!

Het levert op:

Een paar leuke uren waar je veel energie van krijgt
Een hoop leuke foto’s die je zelfbeeld echt goed gaan doen!
Een goed verhaal en flinke boost voor je zelfvertrouwen!

Voorwaarden:

Je moet er voor open staan om samen met mij een mooi verhaal neer te zetten en dit te durven tonen
Je moet er zin in hebben!

Lijkt het je leuk? Neem dan snel contact met mij op, met de eerste 3 die zich aanmelden ga ik individueel een leuke sessie doen en laat ik stralen!